(29th July) Flipkart Fake or Not Answers : Win Assured Free Supercoins or Rs 50 Gift Card

0

Flipkart Fake or Not Answers 29th July 2020 | Flipkart has now comes with an amazing promotion offer names Flipkart Fake or Not offer, this offer or contest as like as Amazon Quiz Time, which we already posted about it, you can check out here.

Now participant in Flipkart Fake or Not quiz and give all the correct answers & you will get a chance to win Assured Free Supercoins or Rs 50 Gift Card. This questions are easy and simple, you just need to answers in Fake or Not Fake the question. So hurry up and win Free gifts.

Flipkart Fake or Not offer

Flipkart Fake or Not Offer

  • Date: 29th July 2020
  • All Answers : Added below
  • Win : Free Supercoins or Rs 50 Gift Card

Here below we are adding all the correct answers. You just need to open Flipkart App, participants in the Offer and copy answers from below and give it correctly. If you are eligible then you can win Free gifts.

Flipkart Fake or Not Contest Rewards

  • 1000 gift vouchers – 100 winners
  • Rs 50 gift vouchers – 3000 winners
  • Free 25 Supercoins
  • Free 20 Supercoins
  • Free 10 Supercoins

How to participants in Flipkart Fake or Not offer ?

1. Install or update Flipkart App Here

2. Login or Register a new account

3. Click on Videos option in below the App

4. Now you will see ‘Fake or Not’ Banner and Click on it

5. Now Click on Video and watch the videos to give answers

6. you have already added answers below.

That’s it!

Flipkart Fake Or Not Answers (Today)

31st July 2020

1. Nostradamus had predicted that corona will spread in Italy from China in 2020

Ans : Fake

2. Indians spend most of their time reading

Ans : Not Fake

3. CPI leaders protest against India

Ans : Fake

4. Badshah wont make remix songs

Ans : Not fake

5. Asian giant hornet bite left people unconscious

Ans : Fake

29th July 2020

1. Drinking alcohol can protect from Covid-19 infection
Ans : Fake

2. Residents of Indus valley civilization had private toilets
Ans : Not Fake

3. WHO offers upto $100 for 2-3 hours of work from home
Ans : Fake

4. Kalki Koechlin’s great grandfather was the chief engineer of the Eiffel Tower
Ans : Not Fake

5. Bihar’s businessman lodged complaint against dog for stealing Rs. 400,000
Ans : Not Fake


28th July 2020

Question 1. Uttarakhand forest fires were unnatural

Ans : Fake

Question 2. Russia completes clinical trials of Covid19 vaccine

Ans : Fake

Question 3. Himesh Reshammiya has composed new 300 songs during the lockdown

Ans : Not Fake

Question 4. Goair employee posted hateful tweets

Ans : Fake

Question 5. Guiness world record for fastest nose typing

Ans : Not Fake


27th July 2020

Question 1. Owls can rotate their head 360 degrees?
Ans : FAKE

Question 2. Amitabh Bachchan thanks doctors via video after he tests COVID-19 +ve?
Ans : FAKE

Question 3. An Indian company is the largest producer of vaccines in the world?
Ans : NOT FAKE

Question 4. Miracle baby born with three eyes in Germany?
Ans : FAKE

Question 5. WHO accepts home remedy cure for COVID-19?
Ans : FAKE


26th July

Question 1. Satyajeet Ray was the first Indian to win an Oscar?
Ans : FAKE

Question 2. Email is older than the Internet?
Ans : NOT FAKE

Question 3. lnfosys was started with a loan of 10000/- from Sudha Murthy?
Ans : NOT FAKE

Question 4. Yellow frogs emerge in Madhya Pradesh as a result of COVID-19?
Ans : FAKE

Question 5. Snooker was invented in jabalpur, India?
Ans : NOT FAKE


25th July 2020 (Today)

Question 1. Kolkata was the 1st city to get electricity in India?
Ans : FAKE

Question 2. COVID-19 Swab tests damage the blood-brain barrier?
Ans : FAKE

Question 3. Ranveer Singh and Sonam Kapoor are cousins?
Ans : FAKE

Question 4. Monkeys wreak havoc in a COVID hospital in India?
Ans : FAKE

Question 5. High-profile Twitter accounts were hacked in the Bitcoin scam?
Ans : NOT FAKE


Flipkart Fake Or Not 24th July Answer

Question 1. Google to invest $10 billion in India?
Ans : NOT FAKE

Question 2. A wristband has been invented that gives you a shock when you curse?
Ans : NOT FAKE

Question 3. Deepika Padukone stepped out to buy liquor during the lockdown?
Ans : FAKE

Question 4. Vedic maths comes from the Vedas?
Ans : FAKE

Question 5. White tiger are albino tigers?
Ans : FAKE


Flipkart Fake Or Not Answers – 23rd July 2020

Question 1. Samosa and Jalebi originated in India
Ans : Fake

Question 2. Jadoo will be a part of Krrish 4
Ans : Not Fake

Question 3. Ghatotkach’s skeleton found in Kurukshetra
Ans : Fake

Question 4. Rats chew cash worth Rs. 14 lakhs in Guhwati ATM
Ans : Fake

Question 5. First rocket of India was brought to launch site on cycle and bullock cart
Ans : Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 19th July 2020

1. Hockey is India’s national sport

Ans : Fake

2. Camels store water in their humps

Ans : Fake

3. Ayushmann Khurana was rejected by DHarma Productions for being an outsider

Ans : Not Fake

4. There was a direct bus service from London to Kolkata in 1950

Ans : Not Fake

5. Bharat Biotech’s VP took first dose of corona virus vaccine

Ans : Fake


Answer of Flipkart Fake Or Not 18th July 2020

1. ranvir singh support bjp party in 2019?
Ans : fake

2. thomas edison invented light bulb?
Ans : fake

3. mask are a sellingat price of 15k?
Ans : not fake

4.teen spends rs 16lakh in pubg game
Ans : not fake

5. incident happen iin benguluru prision ?
Ans : not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 17th July 2020

1. Centre to sack 5 lakh goverment employees
Ans : Fake

2. 100 year old man runs full marathon
Ans : Not Fake

3. Parrot arrested for using abusive language
Ans : Not Fake

4. Human urine could be used for concrete on moon
Ans : Not Fake

5. Sushant Singh Rajput’s father requested CBI inquiry
Ans : Fake


Flipkart Fake Or Not Answers – 16th July 2020

1. Indian National Anthem is declared the world’s best national anthem by UNESCO
Ans : Fake

2. Bulls charge when they see colour red
Ans : Fake

3. Family mistakens marijuana for methi
Ans : Not Fake

4. Alia Bhatt & Ranbir were to get married in January 2020
Ans : Fake

5. Mass spread of Covid-19 in Bihar and the groom died 2 days after the wedding
Ans : Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 14th July 2020

1. PM Dhan Lakshmi Yojna giving women Rs. 5 lakhs loan without interest

Ans : Fake

2. Corona patient dies as family unplugs ventilator to plug in cooler

Ans : Not Fake

3. We use only 10% of our brains

Ans : Fake

4. Horrible stench led to an unscheduled landing of plane

Ans : Not Fake

5. Arjun tendulkar got selected in u-16 team because of nepotism

Ans : Fake

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here